Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@19:24:08 GMT

احداث درمانگاه ۵ هزار متری در بیمارستان آتیه و غرضی

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۲۷۰۵

احداث درمانگاه ۵ هزار متری در بیمارستان آتیه و غرضی

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسن عروتی‌موفق پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته تامین اجتماعی با بیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمات درمانی و دومین تولیدکننده خدمات درمانی در استان است اظهار کرد: در حال حاضر با ۹۴۴ مرکز تشخیصی و درمانی طرف قرارداد هستیم که ماهانه بیش از ۳۷ میلیارد تومان به این مراکز نسبت به خرید خدمات پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته در سازمان تامین اجتماعی طرحی اجرا شد که بیمه‌شدگان بالای ۶۵ سال با مراجعه به مراکز درمانی، تمام خدمات خود را رایگان دریافت کنند گفت: این مهم در راستای عدالت‌محوری و از آنجا که دسترسی همه بیمه‌شدگان به خدمات یکسان نبوده، اتفاق افتاده است.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در شهرهایی دارای مرکز ملکی این قانون تنها برای ۶۵ سال به بالا است عنوان کرد: در تمام شهرستان‌ها اگر بیمه‌شدگان بالای ۶۵ سال به مراکز دولتی مراجعه کنند خدمات رایگان دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تولید خدمات درمانی، درمان مستقیم و یا خدمات مراکز ملکی را دربرمی‌گیرد گفت: در حال حاضر دو بیمارستان آتیه و غرضی با ۳۱۳ تخت زیرمجموعه تامین اجتماعی در استان فعال هستند و خدماتی درخوری به بیمه‌شدگان ارائه می‌شود.

عروتی‌موفق از فعالیت ۶ مرکز درمانی سرپایی تامین اجتماعی در استان سخن گفت و افزود: پلی‌کلینیک شهید شهبازی و درمانگاه شهید سپهری در همدان و در شهرهای نهاوند، تویسرکان، ملایر، اسدآباد و رزن درمانگاه‌هایی فعال و در حال ارائه خدمات مستقیم به بیمه‌شدگان هستند.

اتمام ساخت درمانگاه بهار

وی از اتمام ساخت درمانگاه شهرستان بهار خبر داد و گفت: با جذب نیروهای مورد نیاز به زودی این مرکز افتتاح و آماده ارائه خدمات می‌شود.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه سال گذشته یک‌میلیون و ۴۵۰ هزار مورد ویزیت در بخش سرپایی انجام شد افزود: در این سال ۵۷ هزار ویزیت مامایی، ۱۴۰ هزار خدمات آزمایشگاهی، ۴۳ هزار مورد سی تی اسکن و ۱۰ هزار مورد «ام آر آی» ارائه شده است.

وی  با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۲ هزار مورد بستری در دو بیمارستان تامین اجتماعی استان انجام شد عنوان کرد: ۱۴ هزار و ۶۰۰ مورد عمل جراحی و ۶ هزار و ۵۵۰ مورد زایمان صورت گرفته و ضریب اشغال تخت نیز ۶۶.۵ بوده است‌.

بستری ۱۲ هزار و ۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تامین اجتماعی همدان

عروتی‌موفق با بیان اینکه در آخرین بازدید ادواری اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی همدان در بین ۲۱ بیمارستان استان، بیمارستان آتیه رتبه دوم و غرضی ملایر رتبه سوم را به دست آوردند خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی همدان در کارنامه عملکرد گروهی استان نیز در کشور رتبه ششم را کسب کرده است.

وی با اشاره به اینکه طبق سالنامه آماری دانشگاه علوم پزشکی همدان، بیمارستان آتیه رتبه اول زایمان طبیعی را دارد و این درحالی بوده که این بیمارستان تخصصی زایمان نبوده است گفت: ایجاد هتلینگ مناسب برای بیمارستان و مقیم بودن پزشک زنان و رایگان بودن هزینه‌ها در این خصوص اثرگذار بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه از ابتدای بیماری کرونا بیش از ۱۲ هزار و ۶۰۰ مورد بیمار در دو بیمارستان تامین اجتماعی استان بستری شدند خاطرنشان کرد: با پیگیری انجام شده سال گذشته ۲۴ تخت بیمارستانی به مجموعه اضافه شد که ۶ تخت آن برای دیالیز است.

احداث ۵ هزار متر درمانگاه برای بیمارستان آتیه و غرضی ملایر

وی با اشاره به اخذ مجوز احداث ۵ هزار متر درمانگاه برای بیمارستان آتیه و نیز غرضی ملایر که در مرحله طراحی نقشه هستند گفت: مجوز احداث درمانگاه کبودراهنگ با مشارکت خیر و اهدای ۲ هزار و ۲۰۰ متر زمین توسط وی، از سازمان گرفته شده و به زودی کار آغاز می‌شود.

عروتی‌موفق با بیان اینکه با کمک ۸ میلیارد تومانی خیر ملایری و ۱۰ میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی، استانداردسازی و بازسازی اورژانس شهرستان ملایر انجام و به زودی بهره‌برداری می‌شود افزود: مجوز احداث ۱۲ اتاق LDR برای زایشگاه بیمارستان آتیه گرفته‌ شده است.

وی با اشاره به بازسازی و استانداردسازی اتاق‌های عمل با هزینه بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان طی سال گذشته عنوان کرد: ۸ میلیارد تومان برای احداث بخش دیالیز و اضافه شدن ۶ تخت هزینه شده است.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تجهیزات بیمارستانی خریداری شد خاطرنشان کرد: ماموگرافی سه‌بعدی به قیمت ۵ میلیارد تومان خریداری شده که در استان مشابهی ندارد و به زودی بهره‌برداری می‌شود تا مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

۵۷ نفر از ایثارگران تامین اجتماعی تبدیل وضعیت شدند

وی با اشاره به خرید دستگاه لاپاروسکوپی برای بیماستان غرضی ملایر، دستگاه فیکو برای چشم پزشکی بیمارستان آتیه گفت: با پیگیری‌های انجام شده سال گذشته ۹۵ نفر نیرو به صورت پیمانی، شرکتی و ... جذب و ۵۷ نفر از ایثارگران نیز تبدیل وضعیت شدند.

عروتی موفق از برنامه جذب ۱۱۰ نفر نیرو در حوزه درمانی، خدمات و سایر حوزه‌های اداری طی امسال خبر داد و افزود: سال گذشته دو اداره بیماری‌های مزمن و سالمندی و اداره ارتباطات مردمی در مجموعه سازمان تامین اجتماعی تشکیل شد.

وی به تشکیل ۶۳ هزار پرونده برای بیماران مزمن در این راستا اشاره کرد و گفت: برای بیماران در چهار بیماری دیابت، فشار خون، قلبی و اعصاب پرونده سلامت تشکیل شده است.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به تشکیلکیلینک دیابت و فشار خون در بیمارستان آتیه و غرضی و نیز کلینیک شهبازی که غالباً مورد استفاده سالمندان و بازنشستگان استان است افزود: در این مرکز پزشک، مشاور تغذیه و پرستاری حضور دارند و خدمات درمانی به خصوص خدمات غربالگری ارائه می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت اداره ارتباطات مردمی عنوان کرد:‌ در حال حاضر بیمه‌شده تامین اجتماعی می‌تواند از طریق شماره تلفن ۱۴۲۰ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۴۲۰ و یا از طریق پرتال سازمان مشکلات و معضلات را با ما مطرح کند تا در راستای بهبود وضعیت تمام تلاش خود داشته باشیم.

عروتی‌موفق در خصوص سئوالی منبی بر اینکه چرا برخی از پزشکان قرارداد خود را با بیمه تامین اجتماعی لغو کرده‌اند؟ گفت: در حال حاضر ۳۸۰ پزشک طرف قرارداد تامین اجتماعی استان هستند و قالب پزشکان با ما قرارداد دارند.

وی با اشاره به اینکه قبلا در خصوص پرداختی پزشکان مشکلاتی بود اما امروز رفع شده است یادآور شد: از دی ماه سال گذشته پزشکی که ویزیت انجام می‌دهد حداقل تا ۱۵ هر ماه هزینه آن را دریافت می‌کند و تاخیری در پرداخت‌ها نداریم.

تشکیل ۳۳۶ پرونده برای زوجین نابارور در همدان

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ خط تلفن برای نوبت‌گیری از پزشکان تامین اجتماعی راه‌اندازی شده است گفت: با توجه به خدمات رایگان و شرایط هتلینگ‌ بیمارستانی، استقبال مردم از دریافت خدمات بالاست و نوبت‌گیری کمی بامشکل انجام می‌شود.

وی در خصوص حمایت از زوجین نابارور نیز بیان کرد: در این زمینه با دو مرکز ناباروری بیمارستان فاطمیه و خصوصی امید قراردادی منعقد کرده‌ایم که در سطح استان ۳۳۶ مورد پرونده تشکیل شده است.

عروتی‌موفق از پرداخت مطالبات پزشکان و دندانپزشکان تا آخر فروردین ماه خبر داد و افزود: بدهی داروخانه‌ها و  پاراکیلینک‌ها نیز تا آخر اردیبهشت ماه پرداخت شده است.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمانگاه تامین اجتماعی درمانگاه بهار درمانگاه کبودراهنگ درمان تامین اجتماعی استان همدان بیمارستان آتیه و غرضی سال گذشته میلیارد تومان خدمات درمانی حال حاضر عروتی موفق غرضی ملایر بیمه شدگان هزار مورد انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۲۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه روسای شهرستانی این بنیاد، مسئول کنترل وضعیت جسمانی و تامین نیازمندی‌های دارویی و درمانی والدین بزرگوار شهدا هستند، گفت: با آن دسته از روسائی که به هر دلیل در انجام این وظیفه مهم کوتاهی کنند، بدون اغماض برخورد خواهد شد.

علی اکبر سلمانی در چهارمین جلسه منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روز این اعضای بزرگوار جامعه ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزه سلامت و همچنین تامین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا روسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقاء یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تامین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکی والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تامین است و لذا کوچک ترین کوتاهی در ارائه مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تامین تجهیزات پزشکی و توانبخشی والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ها هر چقدر هم مشغله کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوب درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با روسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته‌اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تامین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامه دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکی مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

وی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می کند اما گاه این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجه آسیب شناسی سه نشست منطقه‌ای برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی‌های با تاخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه روسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطه این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی