Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: انتشار تصاویر خباثت‌آلود اهدای یک کارتن ماسک از طرف سفیر حقیر و وقیح کره‌جنوبی به بیمارستان خصوصی آتیه، موج اعتراض فعالان فضای مجازی نسبت به مدیریت این بیمارستان را برانگیخت. این بیشتر به یک توطئه می‌ماند که اثر تخریبی آن برای آبروی یک ملت بسیار سنگین‌تر از هر اقدام دیگری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه نزدیک به سپاه در ادامه نوشته است: گویا مدیران این بیمارستان از هیچ فهمی در حد یک فعال نوپای رسانه‌ای و سیاسی هم برخوردار نیستند که بفهمند با آبروی یک ملت دارند چه کار می‌کنند! کم‌ترین مجازاتی که برای این حقارت‌پذیری باید انجام شود، چیست؟! و کم‌ترین مجازاتی که باید برای سفیر متعفن کره‌جنوبی در نظر گرفت چیست؟! اخراج او از کشور هم نمی‌تواند پاسخی به این وقاحت باشد.

سفیر کشوری که ۷ میلیارد دلار پول ایرانی‌ها را گروگان گرفته، با یک بسته ماسک در میدان خودنمایی می‌کند و چند ایرانی نا فهم هم به این تحقیر او کمک می‌کنند و ابزار آن می‌شوند، تا آن خسارت میلیاردی دوصد چندان شود! عکس این معرکه دلقک‌ها ضمیمه توئیتی بود که توئیتر سفارت کره‌جنوبی در تهران نوشته بود: «در جریان دیدار از بیمارستان آتیه و برای کمک به مردم ایران برای غلبه بر کووید-۱۹، جناب سفیر یون، ۲ هزار عدد ماسک (کی‌اف‌۹۴) را به بیمارستان اهدا نمودند.»‌

آن سفیر حقیر و متعفن کره به درک! چرا وزارت‌خارجه تنها به این بسنده کرد که «به این ماجرا در حد طنز نگاه می‌کنیم!» این اتفاقاً بسیار گریه‌آور است! طنزی نبود که کسی به آن بخندد. اگر سفارت کره‌جنوبی دغدغه کمک به مردم ایران را داشت، در این دوران تحریم و کرونا که معیشت زندگی مردم را به‌هم ریخته، پول مردم ایران را بازمی‌گرداند و بلوکه نمی‌کرد. وگرنه اهدای تعدادی ماسک در حالی که ۷ میلیارد دلار پول مردم ایران – چیزی حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان- از شهریور سال ۹۷ دست دولت کره است، چه معنایی جز تحقیر ملت ایران دارد؟ هر ماسک را با مردم ایران چند میلیون دلار حساب کرده اید؟!

پذیرش این هدیه از طرف ریاست بیمارستان آتیه جرمی در حد توهین به ملت ایران و برهم‌زدن آرامش روانی مردم دارد. یک بیمارستان خصوصی و گران‌قیمت در شمال غرب تهران چه نیازی به یک کارتن ماسک اهدایی بلوکه‌کنندگان ثروت مردم ایران دارد؟! شرم‌آور آنکه سایت بیمارستان با خوشحالی هم خبر این بازدید و اهدا را منتشر کرده است!

از دشمنی که در جنگ اقتصادی علیه مردم ایران مشارکت دارد که انتظاری نیست؛ دشمن دشمنی‌اش را می‌کند. اما کسی که ایرانی است، چرا باید به این دشمنی کمک کند؟! اگر بیمارستان آتیه به‌رغم دریافتی‌های کلان از بیماران خود نیازمند ۲ هزار ماسک است، اعلام کند تا با کمک خیرین ایرانی برایش ماسک جمع آوری شود.

ماجرای این ماسک‌های اهدایی به نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه هم کشیده شد و سعید خطیب‌زاده در این باره گفت: «این را فعلاً در حد طنز نگه می‌داریم. فکر می‌کنم هیچ ملتی برنتابد که دست ملت دیگری در جیبش باشد. پول‌های جمهوری اسلامی ایران باید برگردد و این‌ها پول‌های قطعی جمهوری اسلامی ایران است. تلاش‌هایی صورت گرفته، ولی به اندازه کافی نبوده است.» هرچند این اظهارات کافی نبود و نیست و وزارت‌خارجه دولت انقلابی باید نشان دهد فرق انقلابی و دیپلمات چیست.

مردم سفیر حقیر کره را رها نخواهند کرد و این توهین آشکار را در آینده روابط اقتصادی و عاطفی و فرهنگی با دولت برده امریکا در نظر خواهند گرفت.

روزنامه اصولگرای وطن امروز نیز در مطلبی با عنوان "خیریه دزد‌ها!" در همین خصوص نوشته است: هر واقعیت تلخی قابلیت تبدیل شدن به تراژدی و کمدی را دارد، اما لزوما نمی‌توان به هر کمدی تلخی خندید. شاید این حکایت کوچکی از مناسبات میان تهران - سئول در ۳ سال اخیر باشد، حکایت ۸ میلیارد دلار پول‌های بلوکه اخیر از آبان‌ماه سال ۹۷؛ حکایتی که در این ۳ سال فراز و نشیب‌های زیادی را با خود به همراه داشته؛ از روایت رئیس سابق بانک مرکزی مبنی بر اخذ هزینه نگهداری پول‌های ایران توسط دولت کره‌جنوبی تا سروصدا‌ها درباره خرید واکسن آنفلوآنزا با پول‌های بلوکه ایرانی و موعد تحویل زمستان به جای پاییز و حالا رفتار توهین‌آمیز سفارت این کشور در تهران و اهدای ۲۰۰۰ ماسک به یک بیمارستان خصوصی در پایتخت؛ حکایت‌هایی که حالا بیش از بار طنز رنگ و لعاب توهین به خود گرفته است. به گزارش «وطن‌امروز»، یکشنبه‌شب بود که حساب توئیتری سفارت کره‌جنوبی در تهران با انتشار عکسی از سفیر این کشور در دیدار جمعی از مدیران بیمارستان خصوصی آتیه تهران نوشت: «در جریان دیدار از بیمارستان آتیه ایران برای غلبه بر «کووید-۱۹»، جناب سفیر یون، ۲۰۰۰ ماسک (کی اف ۹۴) را به بیمارستان اهدا کردند». انتشار همین توئیت در همان ساعات اولیه با واکنش گسترده مخاطبان ایرانی در فضای مجازی روبه‌رو شد. بازنگرداندن ۸ میلیارد دلار بدهی ایران، خروج شرکت‌های کره‌جنوبی از ایران به بهانه تحریم‌های آمریکا در کنار اهدای یک کارتن ماسک به یک بیمارستان خصوصی، آن هم در شرایطی که دیگر هیچ نقطه‌ای از دنیا برای مقابله با کرونا با بحران کمبود ماسک روبه‌رو نیست، تنها نشان از توهین برنامه‌ریزی شده سفیر کره‌جنوبی در تهران به مردم ایران داشت. البته این نخستین‌بار نبود که این کشور با چنین رفتاری سعی در به فراموشی سپردن بدهی قدیمی‌اش به ایران داشته است. تابستان سال گذشته در جریان همه‌گیری ویروس کرونا نیز دولت سئول در رویکردی مشابه اقدام به ارسال محموله دارویی و پزشکی ۵۰۰ هزار دلاری به کشورمان کرد؛ اقدامی که همان موقع نیز با واکنش مقامات ایرانی مواجه شد و سخنگوی وقت وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه کسی در ایران منتظر محموله نیم میلیون یا ۲ میلیون دلاری نیست، اظهار داشت: امیدواریم مقامات کره‌ای حجم منابع مالی مردم ایران در این کشور و عدم هیچ منع قانونی برای تجارت با ایران را به یاد داشته باشند. پس از این واکنش‌ها نیز در نهایت با شکل‌گیری کارگروهی به نام «کارگروه تجارت بشردوستانه» بین وزارت بهداشت ایران و طرف‌های کره‌ای نزدیک به ۲۰ میلیون دلار از پول‌های بلوکه کشورمان صرف خرید دارو و تجهیزات پزشکی شد. با این اوصاف در شرایطی که حتی ایران از نظر واکسیناسیون نیز به جایگاه مطلوبی رسیده و ذخیره قابل توجهی برای تکمیل پروسه واکسیناسیون عمومی در اختیار دارد اهدای ۲۰۰۰ ماسک به یک بیمارستان خصوصی و ادعای تلاش برای مقابله با کرونا در ایران توهینی آشکار به مردم ایران به حساب می‌آید. بعدازظهر روز گذشته و بعد از بالا گرفتن حجم اعتراضات عمومی نسبت به اقدام هتاکانه سفیر کره‌جنوبی، حساب توئیتری این سفارتخانه با انتشار یک جدول، فهرست کمک‌های پزشکی کره‌جنوبی را برای مردم ایران یادآوری کرد؛ گزارش کاری که بیشتر به مثابه پاشیدن نمک به زخم مردم و تشدید خشم عمومی است. در این زمینه البته برخورد مدیران بیمارستان مذکور در همراه شدن با سیرک هزل‌آلود سفارت کره‌جنوبی در تهران نیز مساله مهمی است که باید از سوی مقامات مربوط مورد بررسی قرار گیرد.

* طنز نیست؟

رفتار توهین‌آمیز سفیر کره‌جنوبی هر قدر که با واکنش قاطع کاربران فضای مجازی مواجه شد متقابلا چندان با واکنشی از سوی مقامات و چهره‌های سیاسی کشورمان همراه نبود و تنها در جریان نشست خبری روز گذشته سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح شد. سعید خطیب‌زاده در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در واکنش به خبر منتشر شده مبنی بر اهدای ۲۰۰۰ ماسک توسط کره‌جنوبی به یکی از بیمارستان‌ها در تهران و اینکه آیا این خبر طنز است و نگاه ایران به این خبر و اقدام کره‌جنوبی چیست، گفت: طنز نیست. وی ادامه داد: البته اجازه بدهید همین موضوع را در حد طنز نگه داریم. مردم کره‌جنوبی در جا‌های مختلف نشان داده‌اند نسبت به آنچه دولت کره در قبال ایران نشان داده به نوعی نارضایتی دارند و ما این را در موضوعات مختلف احساس می‌کنیم. سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: ما سعی کرده‌ایم موضوعاتی را که مربوط به اقدامات و سیاست‌های دولت کره در قبال پول‌های بلوکه ایران در کره است از برخی مسائل دیگر جدا کنیم تا کمترین تأثیر را بر روابط ۲ کشور بگذارد. فکر می‌کنم هیچ ملتی برنتابد که دست کشور و ملت دیگری در جیبش باشد. این پول‌ها متعلق به ملت ایران است و باید به مردم ایران بازگردانده شود. تلاش‌هایی در این زمینه صورت گرفته، ولی به اندازه کافی نبوده است. ما در وزارت امور خارجه با بانک مرکزی و همچنین طرف کره‌ای صحبت کرده‌ایم و ارتباط داریم. اراده‌ای در این زمینه وجود دارد، ولی محقق نشده است و باید سعی کنیم این موضوع محقق شود.

* صیانت از آبروی ایران

عدم پرداخت طلب ۸ میلیاردی کشورمان از سوی کره‌جنوبی و وعده‌های عملیاتی نشده کره‌جنوبی در چند سال اخیر برای تجدیدنظر در روابط میان تهران و سئول به اندازه کافی اهمیت دارد، آنچنان که این کشور در سال‌های اخیر همواره تلاش کرده به رغم عدم آزادسازی اموال ایران، بازار کشورمان را برای فروش لوازم تولیدی‌اش در اختیار داشته باشد که البته با رفتار‌های جدیدی از سوی تهران روبه‌رو بوده است. در این میان، اما رفتار توهین‌آمیز سفارت این کشور مساله‌ای نیست که بتوان براحتی از کنار آن عبور کرد.

اهدای ۲۰۰۰ ماسک حتی در روز‌های ابتدایی پاندمی کرونا نیز رفتاری توهین‌آمیز به حساب می‌آمد، چه برسد به این روز‌ها که بیش از ۲۰ ماه از همه‌گیری این ویروس در کشورمان گذشته است و ایران در مراحل پایانی واکسیناسیون عمومی قرار گرفته است. بر همین اساس، این اقدام و انتشار توئیتی در این باره از سوی حساب توئیتری سفارت کره‌جنوبی باید با واکنش قاطع دستگاه دیپلماسی و چهره‌های سیاسی و اجتماعی کشورمان همراه شود. به بیان دیگر تغییر ریل دیپلماسی کشور نیازمند مخابره پیام‌های جدید به جهان است و تحمل چنین توهینی در این شرایط نمی‌تواند قابل اغماض و چشم‌پوشی باشد. دیپلماسی انفعالی دولت سابق به عنوان یکی از ویژگی‌های تثبیت شده در دولت روحانی شناخته می‌شود که دولت جدید و دستگاه سیاست خارجی نباید آن را به ارث ببرند. برخورد قاطع با این هتاکی و پیگیری رویکرد فعال برای آزادی سرمایه‌های گروگان گرفته شده کشورمان توسط دولت کره‌جنوبی انتظار بجایی است که از دستگاه دیپلماسی کشور می‌رود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: روابط ایران و کره جنوبی ماسک یک بیمارستان خصوصی کره جنوبی در تهران وزارت امور خارجه سفارت کره جنوبی بیمارستان آتیه مردم ایران پول های بلوکه میلیارد دلار وزارت خارجه توهین آمیز دولت کره پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا ، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 848875 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم فلسطین

دیگر خبرها

  • حمله شهرک‌ نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • ناتو برای درگیری احتمالی با روسیه آماده می‌شود
  • حمله شهرک‌نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • اردن حمله شهرک‌نشینان به کاروان‌های کمک‌ها را به شدت محکوم کرد