Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-بسیاری از مراکز رادیولوژی و سونوگرافی‌های همدان قرارداد خود را با بیمه تامین اجتماعی از سرگرفته‌اند و مشکل نپذیرفتن بیمه مردم همدان برطرف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، از دو سال  گذشته به خاطر عدم پرداخت تعهدات تامین اجتماعی، قرارداد بسیاری از مراکز رادیولوژی با بیمه تامین اجتماعی به تعلیق درآمد و رادیولوژیست‌ها از پذیرش دفترچه‌های درمانی این سازمان خودداری می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از ماه‌های اخیر این مشکل برطرف شده و مراکز تصویربرداری و تشخیصی قرارداد خود را تمدید کرده‌اند.

دکتر حسن عروتی موفق درباره وضعیت قرارداد رادیولوژیست‌ها با سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: مدتی پرداختی‌های سازمان تامین اجتماعی به موقع نبود و متاثر از مشکلات سراسری با تاخیر انجام می‌شد، به همین دلیل پزشکان رادیولوژیست قراردادهای خود را لغو کرده بودند اما در حال حاضر پرداخت‌ها به موقع انجام می‌شود و مشکلی نداریم.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با تاکید بر اینکه هیچ اجباری برای انعقاد قرارداد مراکز رادیولوژی با بیمه وجود ندارد، گفت: ممکن است پزشکی نخواهد قراردادی با ما داشته باشد و ما در مقابل آن اهرم فشار نداریم هرچند می‌توانیم شرایطی فراهم کنیم که تسهیلاتی ارائه شود و افرادی قراردادهایی منعقد کنند.

عروتی موفق از اجرای نسخه نویسی الکترونیکی خبر داد وتصریح کرد: 98 درصد از پزشکان طرف قرارداد تامین اجتماعی از نسخه نویسی الکترونیکی استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی برای اجرای نسخه نویسی الکترونیکی طرح تشویقی در نظر گرفته است، اظهار داشت: پزشکانی که نسخه الکترونیکی می‌نویسند تا قبل از ساعت 12 شب 90 درصد تعرفه خود را دریافت می‌کنند.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: در بخش داروخانه‌ها نیز 30 درصد تعرفه طبق درخواست خود آن‌ها پایان هر ماه پرداخت شده و مابقی نیز با بررسی لازم انجام می‌شود.

50 تخت در بیمارستان آتیه برای بیماران کرونایی اختصاص یافت

عروتی موفق از اختصاص 50 تخت برای بستری بیماران کرونایی در بیمارستان آتیه همدان خبر داد و اظهار داشت: 90 تخت هم برای بسستری بیماران کرونایی در بیمارستان غرضی ملایر در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در پیک چهارم کرونا 130 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان غرضی ملایر و 138 بیمار نیز در بیمارستان آتیه بستری شدند.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان از ارائه خدمات سرپایی به بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا در درمانگاه‌های تامین اجتماعی خبر داد و گفت: از زمان اپیدمی کرونا تاکنون بیش از 6 هزار و 500 بیمار با علائم تنفسی از مجموعه تامین اجتماعی خدمات دریافت کردند.

عروتی موفق با اشاره به اینکه با وجود همه سختی‌ها در ایام بیماری کرونا کوچکترین مشکلی برای تهیه دارو و تجهیزات به ویژه کپسول اکسیژن در درمان بیماران وجود نداشت تصریح کرد: در بیمارستان آتیه سه دستگاه اکسیژن‌ساز و در بیمارستان غرضی ملایر دو دستگاه فعال بودند.

وی با بیان اینکه 832 هزار مورد ویزیت عمومی در مراکز درمانی تامین اجتماعی همدان انجام شده است، گفت:  164 هزار مورد ویزیت پزشک متخصص و 20 هزار مورد هم ویزیت دندانپزشکی در سال گذشته انجام شده است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته  7 هزار و 700 مورد ام آر آی و 24 هزار مورد سی تی اسکن انجام شده است، اظهار داشت: آمار انجام سی تی اسکن در سال گذشته نسبت به سال 98، 344 درصد رشد داشته است.

عروتی موفق با بیان اینکه مهمترین امتیاز یک بیمارستان اعتباربخشی آن است، افزود:  در طول سال‌های گذشته هر دو بیمارستان ملکی تامین اجتماعی در استان، جزء بیمارستان‌های درجه یک محسوب شده است.

وی با اشاره به اینکه دفتر پرستاری بیمارستان آتیه و غرضی ملایر چند سالی است که رتبه برتری کشوری را دارند گفت:‌ بین 70 بیمارستان تامین اجتماعی سطح کشور بیمارستان آتیه رتبه اول و غرضی نیز رتبه برتر را داشته که این باعث افتخار است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بیمارستان آتیه در خصوص زایمان طبیعی طبق آخرین سالنامه وزارت بهداشت با وجود اینکه بیمارستان  تخصصی زنان نیست رتبه اول سطح استان را کسب کرده است اظهار داشت:‌ این رتبه در بین 70 بیمارستان سطح سازمان سوم بوده است.

عروتی‌موفق از وجود پزشک مقیم زنان در بیمارستان آتیه خبر داد و افزود: سعی شده خدمات مناسب و درخور به مادران ارائه شود و به همین دلیل استقبال خوبی نیز از سوی آن‌ها وجود دارد.

درمانگاهتامیناجتماعیبهارتاپایانسالافتتاحمی‌شود

وی از پیشرفت 50 درصدی ساخت درمانگاه شهرستان بهار خبر داد و افزود: در این ایام دستگاه ام آر آی برای بیمارستان آتیه و سی تی اسکن برای هر دو بیمارستان ملکی خریداری شده است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در حوزه ارتقای هتلینگ نیز موفق شدیم اعتبارات خوبی را جذب کنیم، گفت: 4.5 میلیارد تومان برای ارتقای بیمارستان آتیه هزینه شده و 3 میلیارد تومان نیز در بیمارستان غرضی هزینه شده است.

عروتی موفق با اشاره به طرح آبیاری فضای سبز و استفاده از تصفیه‌خانه بیمارستان برای این منظور و بازسازی واحد لندری و رختشویخانه بیمارستان آتیه گفت: بازسازی اتاق عمل طبق استاندارهای روز انجام شد و 6 اتاق عمل فعال به هفت اتاق عمل فعال با تجهیزات و امکانات به روز رسید.

6تخت دیالیز در بیمارستان آتیه راه‌اندازی اندازی شده است

وی  با بیان اینکه 6 تخت دیالیز در بیمارستان آتیه راه‌اندازی شده است گفت: از دو هفته گذشته خدمات‌رسانی به بیماران دیالیزی آغاز شده است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان  با اشاره به اینکه سیستم مکانیزه برای نسخه الکترونیک باعث کنترل هزینه‌ها شده و جلوی مراجعات غیرضروری را گرفته است تصریح کرد: با ارائه خدمات الکترونیک در حال حاضر در کمیسیون پزشکی نیاز به مراجعه حضوری نیست و تنها یک بار مراجعه برای معاینه زیر پزشک معتمد کافی است و سایر اقدامات سیستمی پیش می‌رود.

عروتی موفق با بیان اینکه در تهیه دارو مشکلی نداریم و اعتباراتی که در اختیار بیمارستان قرار می‌گیرد طبق اولویت برای تهیه دارو و تجهیزات هزینه می‌شود اظهار داشت: خوشبختانه از لحاظ پرداخت‌ها مشکلی وجود ندارد.

560میلیاردتوماناعتباراتبخشدرمانتامیناجتماعیهمدان

وی با اشاره به اینکه تعرفه گزاری خدمات پرستاری در سازمان مرکزی اجرایی می شود و مراحل اولیه طی می‌شود در ادامه بیان کرد: اعتبارات امسال بخش درمان تامین اجتماعی استان 560 میلیارد تومان است.

استاندار همدان: خدمات سازمان تامین اجتماعی از نظر کیفی و کمی ارتقا یابدصدور بخشنامه تعارض منافع در سازمان تامین اجتماعیدرآمد تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش یافتسرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان همدان در خصوص وضعیت مراجعات بیماران با مشکلات تنفسی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر 94 بیمار بستری داریم که تست 42 بیمار مثبت اعلام شده و مابقی مشکوک هستند.

انتهای/ 743/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس سازمان تامین اجتماعی بیمارستان آتیه بیمارستان غرضی عروتی موفق غرضی ملایر سال گذشته هزار مورد انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است

به گزارش گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.
شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان