Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان از هزینه ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی در خرید تجهیزات بیمارستانی در استان خبر داد و گفت:بازسازی بخش اطفال بیمارستان آتیه به اتمام رسیده است.

علیرضا صفری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره پیگیری اجرای پروژه‌های عمرانی تامین اجتماعی در استان اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه ما میزان دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این حوزه سطح‌بندی خدمات مورد توجه است گفت: بیمه‌شدگان استان باید به بیش از ۴۰ هزار نفر برسند تا درمانگاه عمومی درمانگاه عمومی ایجاد شود و  برای ایجاد درمانگاه تخصصی نیز تعداد بیمه‌شدگان باید به بیش از ۶۰ هزار نفر برسند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه طی چند سال گذشته راه‌اندازی درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان بهار مورد توجه بوده است افزود: از بهمن ماه سال گذشته عملیات ساختمانی این درمانگاه آغاز اما با توجه به بیماری کرونا تعطیل شد که اردیبهشت ماه امسال دوباره از سرگرفته شده و قرار است در ۱۸ ماه ساخته شود.

وی با اشاره به اینکه دیگر جایی از استان وجود ندارد که تعداد بیمه‌شدگان از حد تایین شده بالا باشند اما فاقد درمانگاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه از لحاظ تعداد تخت بستری نیز نسبت به بیمه‌شده معمولا چهارم یا پنجم کشوری هستیم.

صفری از آماده بهره‌برداری بازسازی بخش جراحی زنان بیمارستان غرضی ملایر خبر داد و گفت: ۹۹ درصد کار انجام شده و تقریبا آماده بهره‌برداری است.

وی با بیان اینکه کار اجرایی بازسازی بخش لنژری بیمارستان غرضی ملایر امسال آغاز می‌شود گفت: در بیمارستان آتیه بازسازی بخش آشپزخانه و سلف سرویس انجام خواهد شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه تقریبا کار بازسازی بخش اطفال بیمارستان آتیه انجام شده است خاطرنشان کرد: بازسازی آزمایشگاه غرضی ملایر نیز امسال انجام خواهد شد.

وی با تاکید به اینکه بازسازی اتاق عمل بیمارستان آتیه نیز امسال در دستور کار است گفت: با ابلاغ اعتبارات اقدامات به مرور انجام خواهد شد.

صفری با بیان اینکه سال گذشته ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات پزشکی هزینه شد و خوشبختانه از این لحاظ در استان مشکل خاصی وجود ندارد افزود: اکثر دستگاه‌های رادیولوژی دیجیتال شده‌اند، چندین سال است دستگاه "سی تی اسکن" و "ام آر آی" فعال بوده، آموبولانس‌ها به روز و تمام تخت‌های بستری استاندارد هستند و خوشبختانه نیازها برطرف شده و فعلا اشباع هستیم.

وی با اشاره به اینکه این موضوع بدین معنا نیست که اتفاقات و اقدامات ادامه‌دار نخواهد بود چون روند درمانی همواره ادامه دارد گفت: سال گذشته بازسازی بخش لنژری بیمارستان آتیه انجام شد و در حال حاضر پایلوت کشوری شناخته شده که سایر استانها از این طرح الگوبرداری می‌کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان افزود: در سطح سازمان تامین اجتماعی بیش از ۷۰ بیمارستان وجود دارد که ۱۷ بیمارستان دارای ام آر آی هستند و همدان جزو آنهاست اما برخی استانها با وجود اینکه تعداد بیمه‌شدگان بالایی دارند فاقد این نوع تجهیزات هستند که سعی ما فراهم کردن بهترین امکانات برای  بیمه‌شدگان بوده است.

وی به وجود دستگاه سی تی اسکن در هر دو بیمارستان تامین اجتماعی استان اشاره کرد و افزود: دستگاه "ام آر آی" و "سی تی اسکن" ما جزو استانداردترین تجهیزات در کشور هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر  در بیمارستان غرضی ملایر پنج آمبولانس جدید وجود دارد تا در مواقع بحرانی مورد استفاده قرار گیرد تاکید کرد: شاید در حال حاضر نیاز به این تعداد آمبولانس نباشد اما ما مواقع بحرانی را هم پیش‌بینی کرده‌ایم تا بتوانیم خدمات را به موقع و بهتر ارائه دهیم.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیش های حقوقی رحیمی خرید تجهیزات پزشکی بیمارستان آتیه مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان بیمارستان آتیه بازسازی بخش غرضی ملایر بیمه شدگان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش در راستای بازدید از زیرساخت‌های بهداشت و درمان کوهدشت و رومشکان در جمع خبرنگاران، گفت: یکی از اتفاقات خوب در شهرستان کوهدشت تعیین تکلیف و اتمام طرح‌های درمانی شهرستان است، دو طرح اصلی شامل ستاد شبکه و هم‌زمان درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی شهرستان است، امروز تصمیم گرفته شد تا پایان سال به اتمام برسد.

بهروز رحیمی افزود: طرح مرکز جامع سلامت تا یک ماه آینده پس از تجهیز و افتتاح خواهد شد و یکی از مهم‌ترین طرح‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی رازی است که یکی از طرح‌های اولویت‌دار است و ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور قرار دارد و خوشبختانه طرح فعال است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری بیمارستان رازی کوهدشت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و تا پایان سال ۱۴۰۴ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: بیمارستان رومشکان بایستی مالکیت زمین آن تعیین تکلیف شود، قبلاً نیز در زمینه ماده ۲۳ و حصار کشی آن اقداماتی انجام‌شده است، اختلاف نظرات را امروز حل می‌کنیم که طرح فعال شود و تا پایان دولت سیزدهم همه طرح‌های بهداشتی به اتمام خواهند رسید.

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟