Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  کوروش شمیمی گفت: سیاست‌ها در زمینه تعیین تعرفه‌های پزشکی و ثابت نگهداشتن این تعرفه‌ها برای بیمارستان‌های خصوصی لطمه سنگینی به این مراکز زده و به طور تدریجی نه تنها بیمارستان‌های خصوصی بلکه بیمارستان‌های دولتی هم ضربه خوردند.

وی ادامه داد: مسئولان بهداشت و درمان در بخش دولتی در مقاطعی عمده سرمایه گذاری‌ها را در بخش درمان انجام داده‌اند و به بخش بهداشت و پیشگیری بهای کافی نداده‌اند و از طرفی در بخش خصوصی با تورم و مشکلات اقتصادی و تعرفه‌های نامناسب در حوزه درمان مواجه هستیم و در نهایت نظام سلامت با مشکلات پیچیده‌ای مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پزشک عمومی که با تحصیلات عالی با تعرفه ۲۴ هزار تومانی باید بیمار ببیند مثل کارگری است که با حقوق اندک باید کار کند و باز هم تهمت، افترا و ناسپاسی بشنود.

شمیمی گفت: این کرونا نبود که بیمارستان‌های خصوصی را زمین‌گیر کرد. کرونا تیر خلاصی بود که به پیکر برنامه ریزی نشده و مدیریت نشده بیمارستان‌های خصوصی به خاطر ندیدن همه جوانب کار زده شد.

رئیس هیات مدیره انجمن بیمارستان‌های خصوصی گفت: اقتصاد درمان چندین سال است که مشکل دارد و مسئولان هنوز به یک برنامه ریزی مناسب برای اقتصاد درمان و اقتصاد سلامت نرسیده اند. وقتی تعرفه یک تخت بیمارستانی با پرسنل تخصصی و خدمات هتلینگ مناسب با گوشت کیلویی ۱۲۰ هزار تومان ثابت نگه داشته می‌شود نتیجه آن سقوط درمان در بخش خصوصی است.

وی افزود: وقتی در این شرایط اپیدمی کرونا هم اضافه می‌شود، سیستم درمانی در بیمارستان‌های خصوصی فلج می‌شود، چون بیمار می‌ترسد به بیمارستان بیاید، بیمار الکتیو و غیر اورژانسی وجود ندارد، زیرا مردم از اینکه بیرون بیایند و گرفتار شوند، نگران هستند.بیشتر بخوانید: روایتی تلخ از حضور در بیمارستان بقیه الله تهران/ کیت‌های تست ویروس کرونا در راه آمریکا؛ مردم در راه بیمارستان‌های خصوصی!
مشکلات اقتصادی ۱۰۰ هزار پرسنل بیمارستان‌های خصوصی

شمیمی ادامه داد: در این شرایط سخت، بیمارستان‌های خصوصی دنبال تعدیل نیرو نیستند بلکه در تلاش هستند بتوانند حداقل حقوق را به پرسنل خود بدهند تا این بحران رد شود، اما نمی‌شود و اگر ادامه پیدا کند، درِ بیمارستانی که ۴۰۰ تا هزار پرسنل دارد بسته می‌شود و پرسنل در این شرایط سخت اقتصادی دچار مشکل می‌شوند.

وی گفت: تلاش مسئولان بیمارستان‌های خصوصی این است که در این شرایط به نوعی مدیریت کنند که به جای ۴۰۰ نفر، ۵۰ نفر تعدیل شوند، اما همه بیمارستان‌های خصوصی یعنی حدود ۳۰۰ بیمارستان در کشور که ۵۸ بیمارستان آن در تهران است، دچار بحران مالی هستند.

رئیس هیات مدیره انجمن بیمارستان‌های خصوصی کشور افزود: حدود ۱۰۰ هزار نفر در بیمارستان‌های خصوصی کشور کار می‌کنند و معیشت خانواده‌های آن‌ها را تامین می‌شود، همه هم زحمتکش هستند. اگر به این افراد رسیدگی نشود و بیمارستان‌های خصوصی نتوانند حداقل حقوق را به این افراد بدهند، این بیمارستان‌ها ورشکسته می‌شوند.

وی گفت: در همین تهران حدود ۶ بیمارستان در حال سقوط کامل و ورشکسته هستند و با ادامه این روند بقیه بیمارستان‌ها هم به این وضعیت می‌رسند.

بی توجهی به مشکلات بیمارستان‌های خصوصی

شمیمی ادامه داد: هیچ ارگانی به بیمارستان‌های خصوصی کمک نمی‌کند. بانک‌ها وام کم بهره نمی‌دهند، از بیمه‌های اجتماعی خواسته ایم که پول بیمه‌های کارکنان را سه ماه عقب بیاندازید، اما قبول نمی‌کنند و فقط وعده می‌دهند، می‌گوییم مالیات بیمارستان‌ها را کمتر بگیرید یا مهلت بدهید تا مساله کرونا تمام شود، هیچ کس به روی خود نمی‌آورد، می‌گویند تا بخشنامه نشود نمی‌توانیم.

وی گفت: هیچ ارگانی که برای حل بحران بیمارستان‌های خصوصی کمک کند، وجود ندارد، زیرا کسی به فکر مشکلات بخش خصوصی نیست و اگر این وضعیت ادامه یاید دیگر قابل حل نخواهد بود.

رئیس هیات مدیره انجمن بیمارستان‌های خصوصی ادامه داد: با این حال هنوز بیمارستان‌های خصوصی جان سختی می‌کنند و شاید در سطح کشور کمتر از ۱۰ درصد نیرو‌ها تعدیل شده باشند. البته بیمارستان آتیه مشکلات زیادی داشت و حدود ۵۰ درصد نیرو‌های خود را تعدیل کرد، بیمارستان‌های دیگر سعی کردند مدیریت کنند.

وی افزود: به هر حال به طور طبیعی نیرو‌هایی که کم کار می‌کنند تعدیل می‌شوند، اما بحث تعدیل نیرو در کل بیمارستان‌های خصوصی مطرح نیست. نامه رئیس سازمان نظام پرستاری را هم دیدم که از ما خواسته بود آمار پرستاران تعدیل شده را اعلام کنیم، اما هنوز آمار دقیقی نداریم.

شمیمی ادامه داد: اکنون حدود ۷۰ درصد تخت‌های بیمارستان‌های خصوصی مریض ندارد، گفتن این حرف ساده‌ای نیست. هیچ بیمارستانی نمی‌تواند در این شرایط پول آب، برق، گاز و هزینه‌های پرسنلی را ندهد. یعنی با وجودی که بیمار نیست مخارج وجود دارد.

وی گفت: برخی بیمارستان‌های خصوصی تعدادی از بخش‌های بیمارستانی را تعطیل کرده اند، اما این مساله هزینه‌ها را جبران نمی‌کند و از طرفی به طور مداوم با افزایش هزینه اقلام روزمره مواجه هستیم.

رئیس هیات مدیره انجمن بیمارستان‌های خصوصی افزود: تا یک هفته بیش حتی وسایل ایمنی مثل ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی هم به بیمارستان‌های خصوصی نمی‌دادند و می‌گفتند این وسایل برای بیمارستان‌های دولتی است. مجبور بودیم یک ماسک ۲۵۰ تومانی را ۳۵۰۰ تومان، گاهی ۵ هزار یا حتی یک ماسک سه هزار تومانی را ۱۷ هزار یا ۳۵ هزار تومان بخریم.

وی گفت: وقتی بیماری در تخت آی سی یو بستری می‌شود، هزینه وسایل حفاظتی هر پرستار ۲۰۰ هزار تومان می‌شود و در هر شیفت باید این وسایل عوض شود، بنابراین در یک روز بستری و سه شیفت کاری فقط ۶۰۰ هزار تومان هزینه لباس پرستار می‌شود و تعرفه خدمات به بیمار در آی سی یو با خدمات پزشک، پرستار و هتلینگ حدود دو میلیون تومان است.

شمیمی افزود: در مورد تعرفه‌های بیمارستان‌های خصوصی با نظر کارشناسان اقتصادی به این نتیجه رسیدیم که در سال ۹۸ باید تعرفه‌ها حدود ۷۰ درصد افزایش یابد که نشد و اکنون که در سال ۹۹ هستیم باید تورم امسال را هم در نظر بگیریم بنابراین حداقل باید تعرفه‌های بخش خصوصی دو برابر شود تا به وضعیت مناسبی برسیم.

وی گفت: می‌دانیم که افزایش دو برابری تعرفه‌های پزشکی در توان دولت نیست و اصراری نداریم، اما دولت باید وضعیت بیمارستان‌های خصوصی را در نظر بگیرد. بیمارستان‌های خصوصی برای کمک به بیماران کرونایی هم آمادگی دارند، اما اکنون اکثر این تخت‌ها خالی است. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، ویروس کرونا ، بیمارستان سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا بیمارستان هزار تومان بخش خصوصی تعرفه ها نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۹۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان