Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، صبح امروز اعضای شورای اسلامی شهر همدان از بیمارستان آتیه بازدید کردند. هدف از این بازدید شناسایی ظرفیت‌های بیمارستان آتیه در توسعه طرح توریسم سلامت و ورود بیماران کشورهای همجوار برای درمان به همدان بود.

در این مراسم مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان ظرفیت خوبی برای طرح توریسم سلامت دارند، اظهار کرد: بیمارستان آتیه همدان در سال 75 و بیمارستان دکتر غرضی ملایر در سال 74 افتتاح شده‌ و در حال حاضر 300 تخت فعال در این دو بیمارستان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 علیرضا صفری با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر 50 تخت بیمارستانی به این مجموعه اضافه شده است، گفت: نسبت تعداد بیمه شده به تخت فعال نشان‌دهنده برخورداری از خدمات سازمان تامین اجتماعی و خدمات بهداشتی در کشور است که در این راستا گام برداشته‌ایم.

وی تاکید کرد: با وجود 720 هزار بیمه‌ شده تامین اجتماعی در استان و 300 تخت فعال، همدان رتبه چهارم در برخورداری از امکانات درمانی در کشور را دارد و امیدواریم رتبه بالاتری نیز کسب شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره اینکه نهضت بیمارستان‌سازی در سازمان تامین اجتماعی به سال 74 و 75 برمی‌گردد که در این سال‌ها دو بیمارستان در استان تاسیس و راه‌اندازی شد، گفت: قبلاً از لحاظ فضای فیزیکی و تجهیزات، بیمارستان‌های استان شرایط خوبی نداشتند اما نهضت بازسازی در سال‌های اخیر آغاز شد که خوشبختانه نتایج خوبی نیز به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه از سال 92 نگاه ویژه‌ای به بخش درمان تامین اجتماعی شده است، افزود: ورود آمبولانس‌ها و دستگاه‌های «سی ‌تی اسکن» و« ام آر آی» به مجموعه مدیریت درمان از اتفاقات مهم این سال‌ها بوده است.

 صفری با بیان اینکه عملکرد بخش «ام آر آی» بیمارستان آتیه همدان در کشور بسیار مطلوب است و ماهانه یک‌هزار و 100 بیمار را پذیرش کرده و رتبه پنجم را داراست، افزود: بیمارستان آتیه در استان دومین مرکز دارای دستگاه «ام آر آی» است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر تجهیزات «های تک» و 14 آمبولانس جدید وارد مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان شده است، خاطرنشان کرد: امروز تمام مراکز درمانی تامین اجتماعی همدان از آمبولانس‌های استاندارد برخوردارند.

وی از راه‌اندازی رادیولوژی‌های دیجیتال در بیمارستان آتیه و غرضی ملایر، درمانگاه رزن و تویسرکان و پلی‌کلینیک همدان خبر داد و افزود: امسال یا سال بعد نیز مابقی مراکز درمانی تبدیل به سیستم دیجیتال خواهند شد.

 صفری با اشاره به راه‌اندازی سیستم پکس خاطرنشان کرد: قبلا بازسازی فضای مراکز درمانی با بودجه‌های جاری انجام می‌شد که از سال 92 به بعد برنامه عملیاتی ارتقای هتلینگ بیمارستان افزوده شد.

وی با بیان اینکه تقریباً 80 درصد فضای بیمارستانی تامین اجتماعی استان بازسازی شده است، گفت: در حوزه بازسازی اورژانس و ارتقای هتلینگ بیمارستانی، همدان پایلوت کشوری انتخاب شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه همدان در ارائه خدمات پرستاری برتر کشوری شناخته شده است، افزود: سال 89 رتبه دفتر پرستاری بیمارستان آتیه 48 بود که طی سال‌های اخیر به رتبه‌های 6، 5 و 4 رسیده و دو سال پیاپی نخست کشوری شده است.

وی با بیان اینکه بیمارستان غرضی ملایر چهارم کشوری انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: بیمارستان آتیه در استان از لحاظ تجهیزات و پزشکان نمونه و بیمارستان رفرانس شناخته می‌شود.

 صفری با اشاره به اینکه به منظور ارتقای گردشگری سلامت در کشور ابتدا 8 استان و 17 بیمارستان انتخاب شد که بیمارستان آتیه نیز جزو آنها بود، گفت: اکثر بیمارستان‌های انتخاب شده از استان‌های مرزی بودند که می‌توانستند خدمات به موقعی را به بیماران خارج از کشور ارائه دهند.

وی از دریافت مجوز گردشگری سلامت توسط بیمارستان آتیه همدان از سوی وزارت بهداشت خبر داد و افزود: آتیه نخستین بیمارستانی است که مجوز گردشگری سلامت را در کشور دریافت کرده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه لازمه اجرای طرح گردشگری سلامت فراهم کردن زیرساخت‌های لازم است، گفت: امسال اتاق عمل بیمارستان آتیه نیز به طور کامل بازسازی خواهد شد و تجهیزات این بخش در حد استاندارد و مطلوب خواهد بود که این اقدامات در راستای فراهم کردن زیرساخت‌هاست.

وی از فعال کردن کلینیک دندان‌پزشکی در فضایی بیرون از بیمارستان آتیه همدان خبر داد و گفت: امیدواریم تعداد خدمات دندانپزشکی را ارتقا دهیم تا تعداد ویزیت‌ شدگان افزایش یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علیرضا صفری بیمارستان تامین اجتماعی آتیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی، ضمن گرامیداشت روز معلم، نقش اساتید را در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور، بی‌بدیل توصیف کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی، ضمن گرامیداشت روز معلم، نقش اساتید را در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور، بی‌بدیل توصیف کرد.

متن پیام دکتر بهرام عین‌اللهی به شرح زیر است:

روز پاسداشت مقام معلم، ره‌نمایی است از تکریم، تعلیم و تربیت در فرهنگ عمیق ایران اسلامی ما و یادآوری است از آنها که در مسیر والاترین انسانهای تاریخ ـ پیامبران ـ قرار گرفتند. همانگونه که امام ما که خود والا معلم ایمان، شجاعت و اخلاص بود گفت: معلمی شغل انبیاست.

استاد و معلم، آموزش و تربیت مخاطب انسانی، این سخت‌ترین تکلیفی که یک انسان می‌تواند بر عهده بگیرد را بر عهده گرفته است و تاثیر گذاری تاریخی خود بر شکل گیری یک جامعه دین مدار، اخلاق محور، عدالت بنیان و قدرتمند را به نظاره نشسته است.

نظام سلامت کشورمان مرهون اساتید گران‌سنگی است که با دانش و تعهد خود نسلی شایسته از جامعه بهداشتی و درمانی کشور را تربیت نموده‌اند که امروز، کشور ما را به نمادی مثال زدنی از رشد و توسعه با کیفیت شاخص های سلامت در دنیا تبدیل نموده‌اند.

بی تردید حضور ارزشمند اساتید و آموزگاران زیر ساخت اصلی نظام سلامت کشور و سرمایه‌های اجتماعی کشورمان هستند و کارایی آموزش‌های آنان، آینده کشور و نظام بهداشت و درمان ما را تضمین خواهد کرد‌.

در سالی که با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده است، نقش پیشرو و موثر اساتید عزیز در نهادمند نمودن و مردمی سازی ارزشهای سلامت محور از طریق نظام آموزشی، نقشی بی بدیل خواهد بود.

بسیاری از کشورهای دنیا سالهاست در مسیر فروپاشی نهاد گرانبهای خانواده قرار گرفته‌اند، اساتید ما الگوهای قابل تکثیری برای ترویج فرهنگ خانواده محور هستند

در این روزها که دنیا در تب و تاب جنبش‌های اعتراضی نهاد علم و دانشجویان علیه جنایات بی سابقه و نسل کشی فرعون وار رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است، صدای رسای اساتید و دانشجویان کشورمان به خصوص سپید پوشان نظام سلامت، نشانی است از راهبری پرچم پر افتخار حمایت از انسانیت توسط دستان توانمند مردم شریف ایران.

در پایان یادی کنیم از اساتید در گذشته حوزه سلامت در سال اخیر که بخشی از دارایی علمی کشورمان مرهون زحمات خالصانه آنان در مسیر رشد و تعالی ایران عزیز بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیرو‌گاه شهید مفتح
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است