Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی انتشار مصاحبه ای با یکی از وکلای حوزه پزشکی و هشدار وی به تکرار پدید‌ ای دیگر از طریق رواج سهام فروشی یک شرکت سهامی خاص با روش سهامی عام به عموم مردم ازجمله جامعه پزشکان کشور جوابیه ای از سوی غلامحسین کاظمیان، مدیر عامل شرکت پزشکی کوشک آتیه به تحریریه اداره کل اقتصادی این خبرگزاری ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این توضیحات بی آنکه نسبت به تخلف از قانون تجارت و قانون بازار اوراق بهادار مصوب اول آذر ماه 84 مجلس در خصوص غیر مجاز بودن سهام فروشی شرکت‌های سهامی خاص به عموم با شیوه شرکت‌های سهامی عام کوچکترین اشاره ای داشته باشد ادعاهایی عجیب را مطرح کرده است.

این جوابیه با پاسخ اجمالی خبرگزاری فارس منتشر می‌شود. اما جهت تنویر افکار عمومی و هشدار به عموم سرمایه گذاران بویژه جامعه پزشکان و پرستاران بزودی اظهارات یک مقام مسئول بورس اوراق بهادار تهران در رد شیوه جذب منابع از سوی چنین شرکت هایی برای سرمایه گذاری و اقدام های صورت گرفته درباره جلوگیری از فروش سهام به این شیوه منتشر خواهد شد.

در این جوابیه درباره گزارش «سهام‌فروشی غیربورسی‌ها دوباره مد شده (پدیده‌ای) جدید این بار در جامعه پزشکی» که به گفته مدیر عامل مجموعه بیمارستانی آتیه « در کانال آن خبرگزاری قرار گرفت» آمده است:

« تجربه مطلوب در ارائه خدمات درمانی به بیماران در نزدیک به دو دهه در بیمارستان آتیه، مواجهه کشور با کمبود شدید تخت بیمارستانی بر اساس اظهارات مسئولین ذیربط و تلاشی هر چند کوچک در راستای شکوفایی اقتصاد کشور از طریق ایجاد بیش از 10000 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم، شرکت پزشکی کوشک آتیه را بر آن داشت تا در زمینه تخصصی خود - حوزه درمان - گام‌های جدیدی بردارد و در این راستا اقدام به احداث بیمارستان غرب تهران (آتیه 2) نمود. بیمارستانی که با افتخار لقب بزرگترین بیمارستان خصوصی ایران را به خود اختصاص داده است.

مجوز احداث آن از مراجع مربوطه از جمله شهرداری در سال 93 اخذ و عملیات اجرایی ساخت آن آغاز گردیده و بحمدالله با موفقیت چشمگیر در حال پیشرفت است. طراحی، نصب و اجرای آن بر اساس آخرین استانداردهای جهانی انجام می‌شود به گونه‌ای که ظرف 3 سال اولیه احداث، زبانزد کلیه مراجع مرتبط از جمله شهرداری، سازمان نظام مهندسی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و حتی دانشگاهیان قرار گرفته و به عنوان پروژه نمونه مورد بازدید اساتید و دانشجویان قرار می‌گیرد. مسائل مالی پروژه از حیث تأمین، بودجه‌بندی و هزینه‌کرد بر اساس سیاست دانش‌محور در جریان است و توسط سیستم‌های پیشرفته مورد مانیتورینگ قرار می‌گیرد و گزارش آن به مراجع ذیربط ارائه می‌شود.

یکی از وجوه تمایز این بیمارستان از سایر بیمارستان‌های خصوصی ایران این است که نه تنها پزشکان می‌‌توانند سهامدار آن باشند بلکه سایر اعضاء کادر درمانی از جمله پرستاران، بهیاران و ... نیز می‌‌توانند سهامدار آن گردند. این روش موجب برقراری رابطه عمیق‌تری بین پرسنل و کادر درمان با مرکز درمان می‌گردد که از دیگر عوامل موفقیت پیش‌بینی می‌شود.

موفقیت‌های حاصله بر اساس یک اصل و قانون طبیعی که از بدو خلقت آدم (ماجرای هابیل و قابیل) تاکنون جریان داشته و خواهد داشت دارای مخالفانی می‌باشد که بعضاً دلیل مخالفتشان ناشی از عدم آگاهی و یا اطلاعات نادرست است. این گروه به محض مراجعه و دریافت اطلاعات صحیح نه تنها دست از مخالفت برمی‌دارند بلکه در صورت واجد شرایط بودن، علاقمند عضویت در پروژه می‌گردند. اندکی هم به مثابه افرادی که خود را به خواب زده‌اند، امکان بیدار کردنشان وجود ندارد و ما نیز بر اساس آیه شریفه تکلیفی بیشتر از توانمان در اطلاع‌رسانی نداریم.»

مدیر عامل شرکت پزشکی کوشک آتیه در ادامه جوابیه خود با نگارش مطالبی آورده است: « در رابطه با جناب آقای کوروش افشار؟! حقوقدان! و از وکلای حوزه پزشکی! که این اطلاعات را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده‌اند (ضمن حفظ حقوق شرکت جهت طرح دعوای مقتضی در زمان مقتضی علیه مشارالیه) دعوت می‌شود تا با مراجعه به شرکت و ملاحظه مستندات، ذهنیات خود را اصلاح نمایند. بدین‌وسیله کلیه ادعاهای جناب حقوقدان در خصوص جلوه دادن زمان صد ساله برای تکمیل پروژه، اخذ تسهیلات از بانک پاسارگاد، تفاوت 130 میلیارد تومانی بین برآورد قیمت آهن‌آلات و هزینه خرید آنها و ... تکذیب می‌شود.

در خصوص با ادعای مطروحه علیه شرکت پزشکی کوشک آتیه معروض می‌دارد که موضوع قبلاً در مراجع ذیربط مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفته است. کارشناسی‌های انجام شده در پرونده مؤید واهی بودن ادعاها و صحت عملیات شرکت از بدو تأسیس تاکنون می‌باشد.در خاتمه مراتب استقبال این شرکت از مراجعه کلیه نهادهای نظارتی جهت آشنایی بیشتر با پروژه انعکاس آن برای تنویر افکار عمومی اعلام می‌گردد.»

پاسخ خبرگزاری فارس درباره توضیحات مدیر عامل بیمارستان آتیه:

نگاهی سطحی به متن و عباراتی که به عنوان جوابیه مدیر عامل شرکت پزشکی کوشک آتیه به خبرگزاری فارسارسال شده نشان می‌دهد عدم آگاهی از قوانین حاکم بر بازار سرمایه و یا دست کم قانون مطبوعات و آشنا نبودن با نحوه پاسخ به رسانه ها و افکار عمومی باعث شده تا با مشقت فراوان کلمات تبدیل به جملاتی شوند که منطق و قانون را در برخی عبارات ادعایی زیر پا بگذارد.

در مصاحبه ای که ابتدا بر روی خروجی خبرگزاری فارس منتشر و « سپس گزیده ای از‌ آن در کانال تلگرامی بازتاب داده شده» ضمن اشاره به شیوه مذموم و غیر قانونی سهام فروشی شرکت‌های سهامی خاص با روش شرکت‌های سهامی عام که تجربیات تلخی همچون پروژه پدیده شاندیز که هزینه‌های حیثیتی و گرفتاری‌های بسیار تا حد امنیتی شدن این پرونده برای نظام را در پی داشته، اساساً بررسی مستندات، مشاهدات عینی و در عین حال دریافت گزارش‌های شفاهی و مکتوب از سوی سهامداران گرفتار شده در این روش غیر قانونی از جمله برخی پزشکان متخصص و جراحان خوشنام کشور بود که خبرگزاری فارس را بر آن داشت در مصاحبه ای مبسوط با یک حقوقدان این موضوع را تشریح کند.

در این مصاحبه که زوایای پیدا و پنهانی از پرونده حقوقی شکایت برخی سهامداران شرکت کوشک آتیه مطرح شده و تمامی آن در نزد این خبرگزاری به امانت موجود است، موضوع رویه سهام فروشی یک شرکت سهامی خاص به روش سهامی عام مورد توجه قرار گرفته و نسبت به این قانون شکنی به عموم مردم هشدار داده شده است که متاسفانه در جوابیه مدیر عامل این شرکت هیچ پاسخی در این باره داده نشده است.

در جوابیه  منتشر شده مشخص نیست که موضوعات مورد اشاره بطور مشخص چه تخلفات مورد ادعا و سوء استفاده‌های مورد نظر مصاحبه شونده با خبرگزاری فارس را بیان می‌کند. در عین حال با استناد بر داستان‌های اساطیری و با اشاره به یک «آیه شریفه» از قرآن که به نظر می‌رسد فراموشی نویسنده جوابیه نسبت به متن دقیق آیه مورد نظر باعث شده تا هیچ اشاره‌ای به آن در جوابیه نشود به یک باره از گروهی نام برده که نام و نشانی از آن‌ها معلوم نیست و به ادعای این مقام مسئول «به محض مراجعه و دریافت اطلاعات صحیح نه تنها دست از مخالفت بر می‌دارند » بلکه «علاقه مند به عضویت در پروژه» می‌شوند.

با توجه به فرآیند نظارت بر بازار اولیه سهام از سوی سازمان بورس اوراق بهادار پیشنهاد می‌شود مدیران کوشک آتیه برای پاسخ بهتر به این مصاحبه آخرین مستندات و اقدام‌های صورت گرفته در جهت شفافیت عملکرد خود و یا طرح توجیهی احداث پروژه بیمارستان‌های آتیه یک و دو و همچنین اقرارنامه اعضای هیات مدیره کنونی یا مدارک ثبت شده نزد مراجع قانونی از جمله تبدیل سهام عادی به سهام ممتاز سهامدار عمده را در اختیار رسانه‌ها و یا سازمان بورس قرار دهند.

انتشار چنین جوابیه‌ای که به نظر می‌رسد تنها برای فرار از پاسخگویی به افکار عمومی و احتمالاً با هدف شانه خالی کردن از مسئولیت پذیری اجتماعی در قبال عموم سهامداران صورت گرفته بنا به گفته مدیر عامل شرکت کوشک آتیه پیش‌تر مورد کارشناسی‌هایی قرار گرفته و به گفته وی در «پرونده»‌ای مشهود است اما هیچ گاه نسبت به اظهار نظر کارشناس‌های رسمی در مورد اطلاعات نامتقارن ارائه شده به مقام قضایی اشاره ای در جوابیه خود نداشته است.

با کمال تأسف مدیر عامل شرکت کوشک آتیه نسبت به دلایل تکذیب به گفته وی تفاوت برآورد قیمت آهن آلات و هزینه‌های صورت گرفته هیچ مدرک و مستندی ارائه نکرده و با تاکید بر لزوم مراجعه به شرکت برای ملاحظه مستندات، تنها با تکیه بر عبارت «گزارش‌ها به مراجع ذیربط ارائه می‌شود» هیچ بابی از شفافیت را باز نکرده است.

خبرگزاری فارس در راستای رسالت اطلاع رسانی خود و بر پایه مسئولیت اجتماعی رسانه‌ها در توجه به معضلات روز اجتماعی و اقتصادی تلاش خواهد کرد تا موضوع سهام فروشی شرکت‌های سهامی خاص به سبک شرکت‌های سهامی عام را برای جلوگیری از تکرار وقوع پدیده‌های دیگری در اقتصاد ایران از طریق نهادهای رسمی کشور پیگیری و نسبت به اطلاع‌رسانی به مردم اقدام کند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۹۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • دستگیری سارقان ۳۰۰ میلیاردی در اشتهارد