Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان تأمین اجتماعی استان همدان گفت: تشکیل پرونده الکترونیک برای بیماران مزمن از موارد در دست اقدام تأمین اجتماعی استان همدان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن عروتی‌موفق بعد از ظهر امروز در دیدار مدیران تأمین اجتماعی استان همدان با نماینده ولی‌فقیه در استان اظهار داشت: مدیریت درمان استان همدان در سال 94 با 36 هزار نفر بیمار بستری شده 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 درصد از سهم کل بیماران کشور را داشته که در حوزه درمان در بین 32 مدیرت درمان کشور رتبه نهم را کسب کرد.

وی افزود: دفتر پرستاری بیمارستان آتیه همدان در ارزیابی عملکرد دفاتر در سال 94 در بین دفاتر پرستاری بیمارستان‌های تابعه سازمان رتبه سوم را کسب کرد.

عروتی با بیان اینکه دفتر پرستاری بیمارستان غرضی ملایر در ارزیابی سال 94 در بین دفاتر بیمارستان‌های تابعه رتبه پنجم را کسب کرد، گفت: بیمارستان آتیه همدان در ارزیابی شاخص‌های آماری مرکز ملکی سازمان در سال 94 در بین 69 بیمارستان رتبه ششم را کسب کرد.

معاون درمان تأمین اجتماعی استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه توسعه خدمات به بیمه شدگان، بیان کرد: خرید یک دستگاه MRI برای بیمارستان آتیه همدان پس از پیگیری‌های مستمر چندساله، مستقر شدن پزشک‌های متخصص زنان و زایمان و بیهوشی در بیمارستان آتیه به صورت 24 ساعت از جمله اقدامات است.

عروتی با بیان اینکه تجهیز ناوگان حمل‌ونقل(آمبولانس) از دیگر اقدامات انجام شده مدیریت درمان استان است، تصریح کرد: 8 دستگاه آمبولانس هر کدام به مبلغ 220 میلیون تومان برای ناوگان حمل‌ونقل درمانی استان تهیه شده است.

وی با اشاره به اینکه خرید یک دستگاه سی‌تی‌اسکن برای بیمارستان آتیه همدان در سال 94 از دیگر اقدامات در راستای توسعه درمان است، اظهار داشت: یک دستگاه سی‌تی‌اسکن نیز در سال 95 برای بیمارستان غرضی ملایر و دو دستگاه سونوگرافی نیز برای بیمارستان‌های تابعه تهیه شده،5 دستگاه رادیوگرافی و فلوروسکوپی دیجیتال برای بیمارستان‌های تابعه و درمانگاه تویسرکان خریداری شد.

عروتی با تأکید بر اینکه حذف دفترچه‌های بیمه تأمین اجتماعی از جمله موارد در دست اقدام است، افزود: تشکیل پرونده الکترونیک برای بیماران مزمن از دیگر موارد در دست اقدام است.احداث درمانگاه تأمین اجتماعی در شهرستان رزن 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عملیات احداث انبار داروئی در بیمارستان غرضی ملایر نیز آغاز شده است.

معاون درمان تأمین اجتماعی استان همدان، تصریح کرد: در بخش هتلینگ بیمارستان‌ها برای رفاه حال همراهان و بیمار 2 میلیارد 500 میلیون تومان هزینه شده است.

عروتی با بیان اینکه در سال گذشته 886 هزار و 085 نسخه دارویی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی نوشته شد، اظهار داشت: در سال گذشته 149 هزار و 357 نفر به بخش آزمایشگاه، 3 هزار و 491 نفر به پاتولوژی، 69 هزار و 803 نفر به رادیوگرافی، 3 هزار و 397 نفر به سونوگرافی و 14 هزار و 621 نفر به فیزیوتراپی مراجعه کردند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 1 میلیون 295 هزار و 809 نفر به مراکز درمانی تأمین اجتماعی مراجعه کردند، بیان کرد: از این تعداد 945 هزار و 1659 نفر به پزشک‌های عمومی، 312 هزار و 498 نفر به متخصص و 38 هزار و 152 نفر به دندان‌پزشک مراجعه کردند.

انتهای پیام/

R41405/P41362/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • دادستان شفت: برای آتش‌سوزی روستای امامزاده ابراهیم پرونده قضایی تشکیل می‌شود
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه دیروز در امامزاده ابراهیم
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • پرونده قضایی برای حریق بازارچه امامزاده ابراهیم شفت گیلان تشکیل شد
  • پرونده قضایی برای آتش‌سوزی روستای امامزاده ابراهیم تشکیل می‌شود
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است